RETUR TIL FORSIDENPressen og os ...

Pressen og os.

Når enkelt sager når et vist antal, viser de et billede af generelle problemer i plejesektoren. Derfor mener vi, at såvel generelle problemstillinger som de enkelte beretninger, har en vigtig rolle, at spille i debatten.
Pressen efterspørger ofte en personlig beretning, når journalisten skal illustrere en generel og udbredt svaghed i plejesektoren. En graf, en statisk og en lægeudtalelse er ikke nok, der skal også et ansigt på, hvis du har lyst til at fortælle din personlige historie, så skriv venligst til mig.

Navn, adresse og telefonnummer.
Dit emne, kort beskrevet: genoptræning, dømt dement uden WHO´s anbefalinger, medicinering, etik i sygeplejen, frustration og nederlagsfølelse osv.
Din tilladelse til, at vi giver dit navn og telefonnummer til en journalist, hvis dit emne kommer op i debatten.

Det er meget vigtigt, at I er afklaret omkring det, I har været igennem, hvis I vil udtale Jer til pressen.
Det kan være godt, at få luft for sin vrede og sorg, men det kan også være hårdt at se sig selv på en avisside, hvor man ikke har kontrol over overskrift, opsætning osv. Overvej det derfor nøje.

Randi Bostrøm vil udarbejde et kartotek, med de indkomne svar, således at pressen og offentlighed i fremtiden vil kunne møde skæbnerne bag de mange svigt.


E-mail: rbostrom2000@yahoo.dk